Vår ambisjon er at alle skal være referansekunder

Alle kunder skal få en løsning og tjeneste som er optimal for sitt behov.
Våre kunder er avhengig av de tjenester vi leverer for å kunne drive sin virksomhet. Ambisjonen er at alle kunder blir en referansekunde.

JPC er for oss en solid og viktig samarbeidspartner innen leveranse av IT-systemer og IT-kompetanse. Vi har hatt et godt samarbeid gjennom en årrekke, og vi vet vi kan stole på at JPC stiller opp for oss uansett hvis problemer skal løses.

Tommy Gjestad,
Tronrud Gruppen AS

Jeg har kjent JPC i en årrekke, og har meget gode erfaringer. I en mylder av IT-aktører skiller selskapet skiller seg ut positivt med svært høy kompetanse, profesjonalitet og kundeorientert innstilling.

Jens Wahlberg,
Daglig leder - Facing Business AS

Våre leverandører og kunder har svært høye krav til vår leveringsevne og leveringspresisjon. Med et utrolig godt samarbeid med JPC, er det enkelt å holde det servicenivået som kreves

Hanne Floberg,
Skattekammeret gulv & interiør AS

JPC er en god partner for oss. De forstår våre behov og tilpasser løsningene deretter

Øystein Skogholt,
Auto-Maskin AS

Det er trygt og godt å være kunde hos JPC. De løser problemene som oppstår raskt og effektivt, og er alltid tilgjengelige på telefon eller e‐post"

Wenche Sønju,
Stiftelsen Returgass/Isovator AS

Dere har en fantastisk service, oppfølging, systemet fungerer hele tiden, og vi er ikke annet enn fornøyd. Vi har hatt flere som skal selge seg inn hos oss, men avviser dem blankt. Vi bytter ikke ut noe som virker pga. to femti og en BUGG 🙂

Per Olav Nilsen,
Daglig leder, Oslo Isolasjonsservice AS

Som samarbeidspartner av JPC føles det alltid veldig trygt å involvere dem. De leverer alltid 110 prosent og er svært kunnskapsrike, serviceinnstilte og dedikerte. Dette er noe som i aller høyeste grad gagner våre felleskunder. Toppfolk

Marko Boholm Mannvik,
Salgssjef Partner, PowerTech Information Systems AS

Vi har hatt stor effekt av å gå over til å ha JPC som leverandør av IT‐løsninger. De bygger opp og vedlikeholder systemene våre, og bistår oss når vi har behov for det, på en rask og effektiv måte

Jon Jevne,
HR-sjef, Stenseth og RS Entreprenør AS

2011 har vært et spesielt år for Astrup på IT‐siden, med helt ny organisasjon og flytting til nytt datasenter i egne lokaler. For oss som ikke har den tyngste bakgrunnen innenfor IT, så har dette både vært utfordrende, spennende og ikke minst veldig lærerikt. Vi vil derfor gjerne få takke spesielt deg og dine dyktige medarbeidere som bidro til at «flytteprosjektet» ble så vellykket som det ble. Vi er særdeles fornøyd med at vi valgte JPC som ny driftspartner, og vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid i 2012.

Knut H. Myklebust,
Astrup AS

Vil hermed overbringe en takk på vegne av alle i salg og marked. Jeg har vært i kontakt med alle kontorene, og samtlige er meget fornøyd og imponert over den jobben som er gjort på dette prosjektet. Vi ser IT‐fremtiden lyst i møte med det nye konseptet og supporten fra den nye IKT‐Avdelingen.

Thomas Engen,
Salgs-/Markedsdirektør, Astrup AS

KONTAKT OSS

Kontaktinformasjon

Se vår kontakt-side for nærmere informasjon om hvor du finner oss, e-postadresser etc.