Våre ansatte

Ronny Johnsen

Ronny er daglig leder, løsningsarkitekt og eier i JPC.

Ronny er spesialist innen problemløsning og feilsøking i en stadig mer kompleks IT-verden. Han har over 20 års erfaring med utvikling av løsninger knyttet til problemstillinger rundt nettverksteknologi og serverdrift. Han er strukturert og analytisk i sin tilnærming til å finne gode løsninger innen smart og kosteffektiv bruk av IT. Ronny er også en etterspurt rådgiver i gründermiljøer og en ettertraktet samtalepartner for andre næringslivsledere. Han har tidligere erfaring som Serviceingeniør fra TM Data AS, Systemingeniør i Commaxx AS og Systemkonsulent i ID Network AS.

Ronny startet i IT-bransjen i 1991. Først med feilsøking av kretskort og reparasjoner med loddebolt. Etter hvert ble interessen for nettverk og kommunikasjon vekket. Gründerspiren begynte tidlig å vokse og han etablerte JPC AS allerede i 1996. Mye av suksessen har vært hans evne til å jobbe langsiktig, være godt orientert om nye innovasjoner og utvikle løsninger som raskt kan ta disse i bruk. Han er utdannet innen elektronikk/datateknikk fra Tinius Olsen Skole i Kongsberg og Ringerike yrkesskole.

Close

Ronny Johnsen

Daglig leder / Løsningsarkitekt

ronny@jpc.no

Mobil: +47 940 55 813

Øyvind Øen Danielsen

Øyvind er mannen som holder kontroll på alt som skjer på kontoret.
Om han ikke er på jobb, vil du mest sannsynlig se han på sykkelen langs landeveien.
Close

Øyvind Øen Danielsen

Adm leder

od@jpc.no

Mobil: +47 982 90 143

Øyvind Haugedal

Øyvind er seniorkonsulent og teknisk teamleder og har vært i JPC siden 2010.

Han jobber hovedsakelig med IT-arkitektur og som prosjektleder for nye serverløsninger.
I tillegg jobber han med drift av servere for våre kunder. Øyvind er en problemløser og alltid blant de første til å sette seg inn i nye teknologier og programvare. Dette gjør Øyvind til en viktig ressurs ved utfordrende tekniske problemer, eller ved implementering av nye løsninger.

Øyvind har tidligere erfaring fra Evry, og er utdannet med fagbrev innen driftsfag for IKT og som fagingeniør innen drift av nettverk og datasystemer fra Høgskolen i Gjøvik.

På fritiden trives Øyvind godt som familiemann med barn og hunder. Da er han også ofte å finne i alpinbakken i Trysil eller på tur som ivrig fisker.

Close

Øyvind Haugedal

Seniorkonsulent / Teamleder

oyvind@jpc.no

Tlf: 22 51 02 30

Andreas Kokkinos

Andreas er mannen du treffer først om du tar kontakt med oss.
Han svarer telefoner, og koordinerer saker som kommer inn til oss.
Om du synes dataspråket er helg «gresk», så er det kanskje fordi Andreas har greske aner ☺
Close

Andreas Kokkinos


Koordinator/flygeleder

andreas@jpc.no

Tlf: 22 51 02 30

Steffen Bendixen

Steffen er systemkonsulent og har vært i JPC siden 2013.

Steffen trekkes ofte inn i team for å løse tekniske utfordringer på større prosjekter. Han han har et godt overblikk over helheten, setter seg inn i aktuelle problemstillinger og særlig god til raskt å finne nye og gode løsninger. Han er opprinnelig utdannet og sertifisert IT-teknikker.

Når Steffen ikke er på jobb er han stort sett å finne på fjorden, over eller under overflaten. Han er også en av Norges beste sumo-brytere med en hederlig 10. plass i NM, åpen klasse.

Close

Steffen Bendixen

Systemkonsulent

steffen@jpc.no

Tlf: 22 51 02 30

Steinar Carlsen

Steinar er seniorkonsulent og har vært i JPC siden 2007.

Han er spesialist på større server-løsninger og Citrix. Steinar er også en solid prosjektleder og rådgiver med lang erfaring innen server-installasjoner og design av IT-løsninger. Han leverer også daglig support.

Steinar har jobbet i ulike deler av verdikjeden i IT-bransjen siden 1996, men trives best i rollen som konsulent og er dermed mye ute hos våre kunder. På fritiden er Steinar er en aktiv oldboys-basketballspiller og tilbringer mye tid med familien. Steinar er også en ivrig numismatiker (en som samler, handler eller studerer mynter).

Close

Steinar Carlsen

Seniorkonsulent

steinar@jpc.no

Tlf: 22 51 02 30

Sten Myhrvold

Sten er seniorkonsulent og har vært i JPC siden 2004.

Han kom til JPC etter et vikariat med Microsoft serverdrift hos en nåværende kunde, og etter å ha undervist i flere kurs i datakommunikasjons for daglig leder Ronny Johnsen i JPC AS.

Sten har bred IT-faglig kompetanse og har blant annet tidligere erfaring som teleingeniør fra Televerket og som ansvarlig for stormaskindrift med vekt på datakommunikasjon i Fjerndata. Han har også vært kursinstruktør innenfor datakommunikasjon i Network Management og leder for teknisk/support-avdeling samt produktsjef for Cisco-produkter i Datametrix.

Sten er opprinnelig utdannet som teleingeniør fra Televerkets ingeniørutdanning ved Gjøvik Ingeniørhøyskole fra 1981 til 1983. På fritiden driver Sten med fløytespill i amatørkorps og «Oktoberfest-orkester».

Close

Sten Myhrvold

Seniorkonsulent

sten@jpc.no

Tlf: 22 51 02 30

Stian Hoff

Stian er systemkonsulent og har vært i JPC siden 2012.
Stian har solid erfaring og bred IT-faglig kompetanse og er en etterspurt spesialist innen feilsøking og problemløsning rundt PC’er. Etter noen år som svakstrøms-montør i Telekompetanse AS og Elajo AS valgte Stian å utdanne seg som fagingeniør innen datateknikk-, drift og sikkerhet på Høgskolen i Gjøvik. Han utmerker seg stadig for pågangsmot og stor faglig dyktighet.

Om Stian ikke er på jobb, er han stadig å finne på jakt etter nye treningsmetoder og riktig kosthold.

Close

Stian Hoff

Systemkonsulent

stian@jpc.no

Tlf: 22 51 02 30

KONTAKT OSS

Kontaktinformasjon

Se vår kontakt-side for nærmere informasjon om hvor du finner oss, e-postadresser etc.