Drift av server

Serveren er ofte hjertet i bedriften – vi sørger for at pumpa slår. Enten serveren skal passe på brukernavn og passord, levere filer eller kjøre spesielle programmer, passer vi på at dine ansatte kan jobbe uforstyrret. Vi jobber etter et føre var-prinsipp, hvor vi daglig analyserer rapporter fra serveren om alt fra diskforbruk og systembelastning til ressursbruk og trusler utenfra. Slik sikrer vi tjenesten og stopper problemer før de inntreffer.

Drift av server - lokalt

Server på huset

Om du velger å ha serveren stående i egne lokaler, kan vi fjernovervåke helsa til systemet og sette i gang nødvendige tiltak fortløpende. Vi har vakt fra 07-23, med sovende vakt som kan sette i gang tiltak utover vanlig arbeidstid. Ved jevne intervaller, eller ved varsling, utfører vi også fysisk vedlikehold. Vi har solide sjekklister og går gjennom alt fra lukt og temperatur til støv og fukt i miljøet serveren er plassert i – en komplett helsesjekk.

Samlokalisert server - CoLocation

Noen har behov for å eie sin egen server, men behøver ikke å ha den i egne lokaler. Da er samlokalisering i datahall en ideell og sikker løsning. Vi tester alle linjer og samband i forkant for å gjøre overgangen så smertefri som mulig. Så fort serveren er på plass og skrus på, er den oppe igjen. Nedetiden er altså begrenset til den fysiske transporten, og den går så kjapt som trafikkreglene i Oslo tillater.

Drift av server - ASP

Søk

    Søk

      JPC fjernsupport
      Vi bruker cookies for å kunne gjøre brukeropplevelsen bedre for deg. Ved å fortsette å bruke disse sidene godkjenner du bruk av cookies. Les mer på vår personvernside.