Forvaltning og tilrettelegging

Moderne IT-systemer er komplekse økosystemer gjort opp av mange små brikker. Å drifte dem handler om å se det store bildet – og de små detaljene. Vi vet at små forglemmelser fort kan bli vonde stein i skoen. En liten overraskelse blir en forsinkelse, som i sin tur fører til en produksjonsstans. Med det i bakhodet har vi utviklet våre egne systemer og rutiner for oppdatering og vedlikehold. Både for å forvalte det du allerede har, og for at alt nytt skal gli sømløst inn i arbeidsflyten.

Bli nøkkelklar

Datautstyr og programvare er sjelden klart rett ut av boksen. Skrot må fjernes, mens viktige funksjoner og produkter må installeres. Unyttige funksjoner skrapes bort, så alt blir brukervennlig og oversiktlig. Og, det hele må testes grundig, slik at du kan være trygg på at alt virker fra første arbeidsdag. Dette kaller vi å bli nøkkelklar – en grunnfilosofi for alt vi leverer.
lisenser

Forvaltning av lisenser

Moderne programvare eies sjelden evig. Å kjøpe kontorpakken Microsoft 365 rett fra leverandør betyr merarbeid – blant annet å passe på lisenser. Dagen kan komme hvor lisensen ikke blir fornyet fordi kredittkortet du brukte er utløpt. Da slutter pakken å virke – og hele bedriften står uten f.eks. e-post.

I våre interne systemer har vi full oversikt over alle lisensene dine, med alt fra utløpsdatoer til garantier. Dette er en av måtene vi passer på at du aldri får en uforutsett stans i arbeidet.

Inventaroversikt

Vi fører til enhver tid en komplett og godt dokumentert oversikt over inventaret i IT-løsningen din. Hvert modellnummer for hver datamaskin, hver lisens og hver nettverkskobling. Alt er omhyggelig dokumentert, noe som gjør smidige flytteoperasjoner lett å planlegge. Moderne IT-systemer er komplekse og sammensatte, men når man ser hele bildet er det likevel enkelt å gjøre endringer raskt. Samtidig har vi i visse tilfeller også mulighet til å lokalisere stjålet utstyr.

Søk

    Søk

      JPC fjernsupport
      Vi bruker cookies for å kunne gjøre brukeropplevelsen bedre for deg. Ved å fortsette å bruke disse sidene godkjenner du bruk av cookies. Les mer på vår personvernside.