Skytjenester og ASP

Med oss som mellomledd mellom deg og skyleverandøren din, får du en helhetlig og godt dokumentert løsning, pakket sammen med én enkelt innlogging. Ligger tjenesten hos Microsoft eller Amazon? Litt begge steder? Det behøver du ikke tenke på. Og får du behov for spesialiserte tjenester, skreddersyr vi det for deg på en måte som fungerer fra første dag.

JPC JSuite

J. Suite

En kraftig grunnutrustning, bygget rundt kontorpakken Microsoft 365, bransjestandarden for alt fra tekstbehandling og regneark til presentasjoner og e-post. Med Dropbox Business Advanced får alle brukerne forholde seg til en klassisk og oversiktlig mappesystem, samtidig som filene lagres trygt i skyen. I tillegg kommer antivirus, automatiske oppdateringer, nettfilter og backup – alt sydd sammen med én enkelt innlogging, til en fast månedlig sum.

Plasser serveren hos oss (ASP)

Alle tjenester som ikke dekkes av dagens skyløsninger, behøver en egen server. Hos oss kan du leie serverplass til en fast månedlig sum. Du slipper å finne plass til server i egne lokaler, og får i stedet en smidig og skalerbar løsning – det blir ikke nødvendig å investere i ekstra utstyr i prosjektperioder med flere ansatte. Serverne våre er plassert hos Digiplex på Ulven i Oslo – en av Norges sikreste datahaller. Et pålitelig valg, med høy oppetid og få kostbare overraskelser.

Drift av server - ASP
Drift av server - lokalt

Plasser serveren lokalt

Selv om skytjenester og datahaller er blitt normen, ønsker noen stadig å beholde serveren på hjemmebane. Årsakene strekker seg fra dårlige nettlinjer på steder uten fiberutbygging, til et behov for å ha dataene i egne sikrede lokaler. Vi har levert og driftet denne typen løsninger i over 20 år, og tilbyr det fortsatt.

Les mer

Søk

    Søk

      JPC fjernsupport
      Vi bruker cookies for å kunne gjøre brukeropplevelsen bedre for deg. Ved å fortsette å bruke disse sidene godkjenner du bruk av cookies. Les mer på vår personvernside.