Enklere IT

Vi er bindeleddet mellom deg og de store IT-selskapene. De leverer, vi foredler. Produktene vi tilbyr er velprøvd hyllevare som Microsoft 365 og Dropbox Business Advanced, men tilpasset ditt bruk. Vi syr tjenestene sammen og gir dem én felles innlogging. Vi finner de beste løsningene for ditt bruk, så du slipper å bruke tid og krefter på å forholde deg til hvilken brannmur som er best eller hva skyleverandøren heter. Du forholder deg bare til oss. En trygg og skalerbar løsning som gir god arbeidsflyt fra første dag, så du kan fokusere på det du egentlig driver med.

Som tjeneste

Våre pakkeløsninger er en solid ryggrad i IT-løsningen din, med et oversiktlig kostnadsbilde. Gjennom en fast leieavtale i en gitt bindingsperiode slipper du innledende investeringskostnader i utstyr. Samtidig jobber vi i bakgrunnen for å holde utstyr og programvare oppdatert, og dekker alle feil.

Alt inkludert

Med vår mest forutsigbare serviceavtale er alt av IT-driftskostnader dekket, til en fast månedlig sum per ansatt. Alt fra kræsjede datamaskiner til backupløsninger som overlever krypteringsangrep og oppdaterte inventarlister over teknisk utstyr og lisenser. Det er bare å telle antall ansatte, så er IT-budsjettet ditt klart.

alt-inkludert
JPC-tjenester-bokser-gruppe

Ute av syne, ute av sinn

Vi arbeider etter føre var-prinsippet. Mangelen på gode bransjestandarder for IT-drift har drevet oss til å utvikle våre egne krav, med egne sjekklister og rutiner for systemovervåkning, vedlikehold og varsling. Mesteparten av tiden skal du ikke merke noe til oss, men vi er der når du trenger oss.

På samme måte som brannvakta har vi alarmstasjon og sovende vakt. Varsles vi om noe driftskritisk, setter vi beredskap for å løse problemet. Når du kommer på jobb neste morgen, fungerer alt som det skal.

Enklere innkjøp og administrasjon

Å kjøpe IT-produkter på egenhånd kan være krevende, ikke minst det å plukke riktig produkt blant fem likelydende alternativer. Om du kjøper gjennom oss, tolker vi stammespråket for deg og klargjør alt det tekniske.

Samtidig forenkler vi det administrative. Over tid er det lett å bli sittende med en liten haug med fakturaer og bilag fordelt mellom fire-fem kredittkort. Hos oss kan du være trygg på at du bare får én samlet og oversiktlig faktura å forholde deg til. 

innkjop
jpc-jsuite-control@2x

JPC Control - forvaltning 24/7

JPC Control er vår forvaltningsplattform bygget på metodikk utviklet over 25 år, og er en sentral del av vår kundetilfredshet. JPC Control ligger i bunnen av alle våre tjenester, og er vårt løfte til deg om effektivitet, tilgjengelighet og sikkerhet.

Søk

    Søk

      JPC fjernsupport

      Vi bruker cookies for å kunne gjøre brukeropplevelsen bedre for deg. Ved å fortsette å bruke disse sidene godkjenner du bruk av cookies. Les mer på vår side –  Retningslinjer for personvernerklæringer.