JPC Endpoint

Sikkerhet og backup

JPC Endpoint er vår kjerneløsning for sikkerhet på maskinen din. JPC Endpoint består av antivirus, nettfilter, backup og inventaroversikt, samt kontinuerlig oppdatering av operativsystem og applikasjoner.

JPC Endpoint

350,- /mnd

(+ mva) per PC

endpoint-antivirus@2x

Antivirus

Vi benytter det til enhver tid mest optimale antivirusprogrammet i din maskinvare. Programvaren tar særlig for seg identifisering, motarbeiding og fjerning av datavirus og ondsinnet programvare.

Backup

I blant går det galt. Da er det viktig å ikke ha lagt alle eggene sine i samme kurv. Data-angrepene som har preget nyhetsbildet de siste årene slår ikke bare ut servere og PC-er – de tar også med seg backupen. Det samme gjør en brann, om du har backupen på kontoret. Hos oss tenker vi alltid på det verst tenkelige tilfellet, og handler deretter, med løsninger som er sikret mot både brann, innbrudd og sabotasje. Det er litt som å tegne forsikring: Du er glad for å ha den når noe skjer. Og om du ikke har forsikring, er det for sent når du allerede har kollidert.
endpoint-backup@2x
endpoint-nettfilter@2x

Nettfilter

Dagens sikkerhetstrussel er ikke bare basert på virus og innbrudd, men vel så mye e-post med farlige lenker etc. Med aktivt filter fra oss vil slike farlige lenker kunne stoppes. Vi oppdaterer programvaren kontinuerlig.

Inventaroversikt

Vi fører til enhver tid en komplett og godt dokumentert oversikt over inventaret i IT-løsningen din. Hvert modellnummer for hver datamaskin, hver lisens og hver nettverkskobling. Alt er omhyggelig dokumentert, noe som gjør smidige flytteoperasjoner lett å planlegge. Moderne IT-systemer er komplekse og sammensatte, men når man ser hele bildet er det likevel enkelt å gjøre endringer raskt. Samtidig har vi i visse tilfeller også mulighet til å lokalisere stjålet utstyr.
endpoint-inventar@2x
alltidoppdatert2

Alltid oppdatert

Som en del av å ivareta sikkerhet sørger vi for at alt av programvare og utstyr er oppdatert til enhver tid – dagens sikkerhetsbilde tilsier at det er det aller viktigste. Vi følger NSM sine råd og veiledninger.

JPC Control - forvaltning 24/7

JPC Control er vår forvaltningsplattform bygget på metodikk utviklet over 25 år, og er en sentral del av vår kundetilfredshet. JPC Control ligger i bunnen av alle våre tjenester, og er vårt løfte til deg om effektivitet, tilgjengelighet og sikkerhet.

jpc-jsuite-control@2x

Søk

    Søk

      JPC fjernsupport
      Vi bruker cookies for å kunne gjøre brukeropplevelsen bedre for deg. Ved å fortsette å bruke disse sidene godkjenner du bruk av cookies. Les mer på vår personvernside.