JPC Firewall

Neste generasjons brannmur

JPC Firewall er en neste generasjons brannmur og sikrer nettverket ditt både fra ut- og innsiden. Vi blokkerer uønskede nettsider og stanser innhold fra fiendtlige lenker i e-poster og lignende. Utstyret eier vi, så du slipper store investeringer i startfasen.

JPC Firewall

990,- /mnd

(+ mva) per brannmur

wifi-boks@2x

Som tjeneste

Våre ferdige produktpakker er en solid ryggrad i IT-løsningen din, med et oversiktlig kostnadsbilde. Gjennom en fast leieavtale i en gitt bindingsperiode slipper du innledende investeringskostnader i utstyr. Samtidig jobber vi i bakgrunnen for å holde utstyr og programvare oppdatert, og dekker alle feil.

Høyeste sikkerhet

Våre avanserte brannmurer sikrer nettverket ditt både fra ut- og innsiden. Vi blokkerer uønskede nettsider og stanser innhold fra fiendtlige lenker i e-poster og lignende. I kombinasjon med JPC J. Suite er dette den beste sikkerheten vi kan tilby, med løsninger fra verdensledende produsenter. Utstyret eier vi, så du slipper store investeringer i startfasen.

firewall-sikkerhet@2x
jpc-jsuite-control@2x

JPC Control - forvaltning 24/7

JPC Control er vår forvaltningsplattform bygget på metodikk utviklet over 25 år, og er en sentral del av vår kundetilfredshet. JPC Control ligger i bunnen av alle våre tjenester, og er vårt løfte til deg om effektivitet, tilgjengelighet og sikkerhet.

Søk

    Søk

      JPC fjernsupport
      Vi bruker cookies for å kunne gjøre brukeropplevelsen bedre for deg. Ved å fortsette å bruke disse sidene godkjenner du bruk av cookies. Les mer på vår personvernside.