JPC J. Suite

Kontor, skylagring og sikkerhet i ett

En kraftig grunnutrustning med alt fra tekstbehandling og regneark til presentasjoner og e-post. Oversiktlig mappesystem, og filer lagres trygt i skyen. I tillegg kommer antivirus, automatiske oppdateringer, nettfilter og backup – alt sydd sammen med én enkelt innlogging.
JPC partnere - Dropbox - Office 365 - Solarwinds
JPC JSuite

990,- /mnd

(+ mva) per bruker

jpc-jsuite-office@2x

Microsoft 365

En meget god standardløsning og Microsoft sitt naturlige førstevalg er Microsoft 365. Det finnes en rekke forskjellige pakker av Microsoft 365 – JPC velger den som er best for dine behov, og du får en optimal Microsoft 365 inkludert i kjøpet.

Dropbox Business Advanced

Vi supplerer Microsoft 365 med Dropbox Business Advanced, da dette er det mest optimale og kraftigste verktøy for lagring, deling og samarbeid. Dropbox Business Advanced har avanserte funksjoner for administrering, tilsyn, sikkerhet og integrasjon.

jpc-jsuite-dropbox@2x
jpc-jsuite-endpoint@2x

JPC Endpoint

Endepunktsikring består av både antivirus, nettfilter, backup og inventaroversikt, samtidig som vi oppdaterer både operativsystem og applikasjoner kontinuerlig – et trygt grunnfjell for IT-løsningen din.

JPC Control - forvaltning 24/7

JPC Control er vår forvaltningsplattform bygget på metodikk utviklet over 25 år, og er en sentral del av vår kundetilfredshet. JPC Control ligger i bunnen av alle våre tjenester, og er vårt løfte til deg om effektivitet, tilgjengelighet og sikkerhet.

jpc-jsuite-control@2x

Er dette noe for deg?

Ønsker du å vite mer om hvordan JPC J. Suite kan effektivisere din bedrift, fyll ut skjemaet så tar vi kontakt for å høre mer om dine behov.

Søk

    Søk

      JPC fjernsupport

      Vi bruker cookies for å kunne gjøre brukeropplevelsen bedre for deg. Ved å fortsette å bruke disse sidene godkjenner du bruk av cookies. Les mer på vår side –  Retningslinjer for personvernerklæringer.