JPC Wi-Fi

Komplett Wi-Fi løsning for din bedrift

JPC Wi-Fi er vår as a service Wi-Fi-tjeneste for det beste og mest forutsigbare trådløse nettverket du kan få. Vi eier alt utstyret og tar oss av all forvaltning. Minimum nedetid og maksimum effektivitet for deg.

JPC Wireless

390,- /mnd

(+ mva) per trådløse sender

wifi-boks@2x

Som tjeneste

Våre ferdige produktpakker er en solid ryggrad i IT-løsningen din, med et oversiktlig kostnadsbilde. Gjennom en fast leieavtale i en gitt bindingsperiode slipper du innledende investeringskostnader i utstyr. Samtidig jobber vi i bakgrunnen for å holde utstyr og programvare oppdatert, og dekker alle feil.

Dekningsanalyse – “heat mapping”

En moderne trådløs nettverksløsning, med alt utstyr inkludert, tilpasset din arbeidshverdag. Fordi alle bygninger har sine unike utfordringer, utarbeider vi alltid varmekart for å analysere signalstyrke og finne plasseringene som gir best dekning.
wifi-dekning@2x
jpc-jsuite-control@2x

JPC Control - forvaltning 24/7

JPC Control er vår forvaltningsplattform bygget på metodikk utviklet over 25 år, og er en sentral del av vår kundetilfredshet. JPC Control ligger i bunnen av alle våre tjenester, og er vårt løfte til deg om effektivitet, tilgjengelighet og sikkerhet.

Søk

    Søk

      JPC fjernsupport

      Vi bruker cookies for å kunne gjøre brukeropplevelsen bedre for deg. Ved å fortsette å bruke disse sidene godkjenner du bruk av cookies. Les mer på vår side –  Retningslinjer for personvernerklæringer.