JPC seminar

Oktober – Nasjonal sikkerhetsmåned 2022

IT-sikkerhet er et av våre viktigste produkter, og i forbindelse med nasjonal sikkerhetsmåned 2022 arrangerte vi seminar om IT-sikkerhet med 25 selskaper representert.

Det er en stor cyber- og informasjonssikkerhetstrussel i Norge og i resten av verden. Det har vært mange alvorlige saker hvor datainnbrudd har medført store kostnader og ikke minst avbrutt produksjon for mange bedrifter.

En ganske utbredt form for svindelforsøk er Phishing, som betyr at noen forsøker å lure fra deg personlige opplysninger som innloggingskoder, brukernavn, bankopplysninger etc. Dersom svindlerne får tak i en eller flere av disse opplysningene kan de benyttes til å plante programvare hos deg, for å forberede eksempelvis et løsepengeangrep. Blir man utsatt for dette vil man høyst sannsynlig bli påført mye ekstraarbeid med å rette opp skaden, samt betydelige økonomiske merutgifter.

Som kunde i JPC møter du JPC Endpoint, som er vår kjerneløsning for sikkerhet på maskinen din. Dette består av antivirus, nettfilter, backup og inventaroversikt, samt kontinuerlig oppdatering av operativsystem og applikasjoner.

I tillegg ligger JPC Control i bunnen av alle våre tjenester, og er vårt løfte til deg om effektivitet, tilgjengelighet og ikke minst trygghet. 

Ta gjerne kontakt med oss for en sikkerhetsprat.

DEL

Søk

    Søk

      JPC fjernsupport

      Vi bruker cookies for å kunne gjøre brukeropplevelsen bedre for deg. Ved å fortsette å bruke disse sidene godkjenner du bruk av cookies. Les mer på vår side –  Retningslinjer for personvernerklæringer.