Sikkerhet

Den digitale hverdagen blir stadig farligere. Risikobildet rundt norske bedrifter i dag er alt fra løsepengevirus og kryptering til svindel-epost og fysiske innbrudd – trusler vi møter med tiltak som er i tråd med anbefalingene fra Nasjonal Sikkerhetsmyndighet.

hoyestesikkerhet

Høyeste sikkerhet

Vi benytter anerkjente løsninger for antivirus, nettfilter og brannmur, serverne våre er plassert i en av Norges sikreste datahaller og backupløsningene våre får deg kjapt på beina igjen – selv ved et krypteringsangrep. Det du kan kjøpe, vil likevel bare få deg et stykke på vei. Derfor gir vi også deg og dine ansatte kunnskapen dere trenger for å jobbe sikrere – og unngå å bli den neste avisoverskriften.

Risikoanalyse

Én lås er ikke lenger nok – det er summen av alt du gjør som redder deg. Vår risikoanalyserapport er en systematisk gjennomgang av IT-sikkerheten i bedriften din. Er backupen din brannsikker? Har du en ekstra kopi utenfor huset? Er brannmuren utdatert? Er ikke serverrommet låst? Undersøkelsen resulterer i et lettfattelig kartleggingsdokument, med forslag til tiltak for å tette hull.
risikoanalyse
forevar

Føre var-prinsippet

Mangelen på gode bransjestandarder for IT-drift har drevet oss til å utvikle våre egne krav, med egne sjekklister og rutiner for systemovervåkning, vedlikehold og varsling. Mesteparten av tiden skal du ikke merke noe til oss, men vi er der når vi trengs. På samme måte som brannvakta har vi alarmstasjon og sovende vakt. Skjer noe med én kunde, setter vi beredskap for å løse problemet. Resultatet er svært liten nedetid, og fornøyde kunder.

Backup av alt, alltid, uansett

I blant går det galt. Da er det viktig å ikke ha lagt alle eggene sine i samme kurv. Data-angrepene som har preget nyhetsbildet de siste årene slår ikke bare ut servere og PC-er – de tar også med seg backupen. Det samme gjør en brann, om du har backupen på kontoret. Hos oss tenker vi alltid på det verst tenkelige tilfellet, og handler deretter, med løsninger som er sikret mot både brann, innbrudd og sabotasje. Det er litt som å tegne forsikring: Du er glad for å ha den når noe skjer. Og om du ikke har forsikring, er det for sent når du allerede har kollidert.
backup
kurs

Medarbeideropplæring

Det hjelper ikke å låse døra om de på innsiden slipper truslene gjennom likevel. Menneskelig svikt har vært årsaken bak noen av de største dataangrepene i nyere tid. E-poster med fiendtlige lenker og utspekulert sosial manipulasjon er ofte enklere veier inn enn å hacke seg gjennom en brannmur. Derfor tilbyr vi bedriftsintern opplæring i hvordan ansatte kan utvikle et kritisk blikk og bli mer på vakt i hverdagen.

Søk

    Søk

      JPC fjernsupport

      Vi bruker cookies for å kunne gjøre brukeropplevelsen bedre for deg. Ved å fortsette å bruke disse sidene godkjenner du bruk av cookies. Les mer på vår side –  Retningslinjer for personvernerklæringer.